Η σωστή και ενημερωμένη λογιστικά κατάσταση των επιχειρήσεων, λύνει τα χέρια του επιχειρηματία, τόσο όσον αφορά τις υποχρεώσεις του, όσο και την οικονομική αναφορά που χρειάζεται να έχει κάθε στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό, το λογιστήριο, ως το πιο νευραλγικό μέρος μιας επιχείρησης, να λειτουργεί με τις βασικές αρχές της συνέπειας, της οργανωτικότητας και να είναι ενημερωμένο με τις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες αλλάζουν ταχύτατα την σημερινή εποχή. Έτσι διασφαλίζεται το συμφέρον της επιχείρησης και δεν υπάρχουν εκκρεμότητες όσον αφορά τις υποχρεώσεις, οι οποίες είτε επιτηδευμένα είτε ακούσια, μπορούν να δημιουργήσουν μπελάδες ή και πρόστιμα για την επιχείρηση. Ταυτόχρονα πρέπει να είναι εκσυγχρονισμένο και να βαδίζει σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών, που επιβάλλει η σημερινή εποχή (π.χ. myDATA).

Mε την Finbit Solutions, έχετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη στα λογιστικά ζητήματα σας, πιστοποιημένο από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας με άδεια λογιστή Β' Τάξης και από την ΑΑΔΕ, και ενεργό, αφού είναι καταχωρημένος στα μητρώα λογιστών που είναι επίσημα αναγνωρισμένοι από την Ελληνικό Κράτος να εκτελούν λογιστικές υπηρεσίες. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζεται η ποιότητα υπηρεσιών των λογιστών, διαχωρίζοντας τους από αυτούς που προσπαθούν να ασκήσουν το επάγγελμα του λογιστή, αλλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας επιχείρησης. Μάλιστα, αυτό εξασφαλίζεται από την Υπηρεσία Αναζήτησης Λογιστών που υπάρχει, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Έτσι απαλλάσσεστε από όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες των υποχρεώσεων σας προς του δημόσιους φορείς, όπως η ΑΑΔΕ (ΔΟΥ), απελευθερώνοντας σας χρόνο, ώστε να εστιάσετε την προσοχή σας, στην προσπάθεια για λύσεις που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε την επιχείρηση σας.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που σας προσφέρει η Finbit Solutions, αφορούν ατομικές επιχειρήσεις (ελεύθερους επαγγελματίες) και είναι οι εξής:

  • Τήρηση απλογραφικών (Β' κατηγορίας) λογιστικών βιβλίων μηχανογραφικά
  • Παρακολούθηση των υποχρεώσεων της επιχείρησης όλο το έτος
  • Υποβολή Φ.Π.Α. Τριμήνου, Συγκεντρωτική Κατάσταση Πελατών Προμηθευτών (Μ.Υ.Φ.)
  • Παρακολούθηση Μητρώου Παγίων και Αποσβέσεων
  • Σύνταξη Οικονομικών καταστάσεων

Επίσης, αναλαμβάνουμε την εκτέλεση οποιασδήποτε online διεκπεραίωσης, σχετικά με εκκρεμότητες σε δημόσιες υπηρεσίες, όπως ΑΑΔΕ (ΔΟΥ), ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, Επιμελητήρια, Δήμους.

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες, με τους τρόπους που θα βρείτε εδώ.